Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O nouă zi – o nouă constatare pe linie silvică a poliţiştilor harghiteni, în acest caz pe raza satului Iacobeni

La data de 21.10.2015 poliţiştii Postului de Poliţie Plăieşii de Jos au organizat şi executat o acţiune pe linia controlului circulaţiei masei lemnoase, pe raza de competenţă, în urma căreia l-au depistat pe L.J. de 39 de ani, localnic, în timp ce transporta 2,16 mc buşteni de esenţă răşinoase, cu o căruţă, fără documente legale de provenienţă şi transport.

În aceste condiţii materialul lemnos, în valoare de 592 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării, iar căruţaşul a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor Legii 171/2010, cu amendă de 2.000 de lei.

Sursa: IPJ Harghita
Un comentariu la “O nouă zi – o nouă constatare pe linie silvică a poliţiştilor harghiteni, în acest caz pe raza satului Iacobeni

  1. Gheorghe

    Oamenii le iau pentru foc sau sa faca un ban amarat. Opriti camioanele dlor politisti. Alea care au inceput sa treaca prin fata IPJ Harghita, care apar din padurile cum mergi spre Harghita Bai. Lasati amaratii in pace.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.