Online időpontkérés a Pénzügyi Hivatalnál, új elektronikus szolgáltatás

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Illusztráció

Az online ütemezési szolgáltatás elérhető a www.anaf.ro weboldalon, az Online szolgáltatások 5. pont alatt, ahol az adófizetők ütemezhetik mind az ANAF-inspektorral való találkozót, mind az online vizuális azonosítást a Privát Virtuális Térbe történő regisztráció jóváhagyása érdekében. A szolgáltatás a Privát Virtuális Térben is elérhető. A szolgáltatás rövid ideig tesztelési szakaszban volt és a kísérleti projekt eredményei meghatározták a kiterjesztés lehetőségét.

Az online ütemezési szolgáltatás olyan kérdésekben elérhető az adófizetők számára, amelyek nem igényelnek hosszú megoldási időt, az egyes ütemtervekre fordított idő pedig legfeljebb 30 perc.

Ha az adófizető késik, vagy nem jelenik meg az ütemezés szerint, akkor a számukra kijelölt határidőn belül (az ütemterv szerint 30 percen belül) foglalkoznak velük.

A járványügyi helyzet miatt, az adófizetők bejárása csak a hőmérési művelet után és csak védőmaszk viselése mellett lehetséges (amely elfedi az orrot és a szájat). Amennyiben az adófizetők nem teljesítik ezeket a feltételeket, akkor tudomásukra hozzák, hogy a találkozó elmarad és szükséges egy új időpont kitűzése a fent említett feltételek teljesítésével.

A Pénzügyminisztérium tisztességes partnerséget kíván kialakítani az Országos Adó- és Pénzügyi Hivatal és az adófizetők között teljeskörű, modern és elérhető szolgáltatások nyújtásával. Ebben az összefüggésben a Pénzügyminisztérium, az Országos Pénzügyi Információs Központ (CNIF) és az ANAF révén folyamatosan együttműködik az adófizetők nyilatkozattételi és fizetési kötelezettségeinek teljesítését elősegítő elektronikus szolgáltatások megvalósításában.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy