Országos képességfelmérő vizsga 2024 – a Hargita megyei tanulók jelenléte az anyanyelv és irodalom teszten

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

Június 28-án, pénteken került sor az anyanyelv és irodalom országos szintfelmérő utolsó írásbeli tesztjére.

A Hargita Megyei Tanfelügyelőség tájékoztatása szerint a beiratkozott 2258 tanulóból 2207-en voltak jelen. Távol maradt 51 jelentkező. A vizsgáról nem tanácsoltak el senkit.

Az első eredményeket június 23-án, csütörtökön 14 óráig teszik közzé.

Az első eredményeket 2024. július 3-án, szerdán 14:00 óráig közlik (a vizsgaközpontokban), az általános adatvédelmi rendeletnek megfelelően.

A fellebbezéseket július 3-án (16:00 és 19:00 óra között) és július 4-én (08:00 és 12:00 óra között) lehet benyújtani a vizsgaközpontokban vagy elektronikus úton. A fellebbezést benyújtó/továbbító diákoknak ki kell tölteniük, alá kell írniuk és be kell nyújtaniuk/továbbítaniuk egy szabványos nyilatkozatot, amelyben kijelentik, hogy tudatában vannak annak, hogy a fellebbezés eredményét követően adott esetben az eredeti jegyet felfelé vagy lefelé módosíthatják. A dokumentumokat a kiskorú tanulók szüleinek/törvényes képviselőinek is alá kell írniuk. A végleges eredményeket 2024. július 9-én, kedden teszik közzé.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy