Országos tanulmány: a romániai fiatalok 50%-a elvesztette bizalmát és motivációját a sürgősségi állapot alatt

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Romanian Business Leaders keretében működő Vreau sa Fiu Antreprenor (VSFA) csapata és Insights közzétette az Insights PulseZ tanulmány első eredményeit, amely a fiatalok reakcióira és magatartására világít rá.

Az Insights PulseZ tanulmány szerint a romániai fiatalok 60%-a unatkozott otthon a sürgősségi állapot alatt, míg 56%-uk elvesztette saját erejébe vetett bizalmát és motivációját.

Ezenkívül a napi tevékenységek hirtelen megszakítása néhányuknál érzelmi egyensúlyhiányt okozott. Az Insights PulseZ tanulmány összesen 19 olyan problémát azonosított, amelyekkel a fiatalok szembesültek a sürgősségi állapot idején. Több mint 50% -uk érezte a személyes szocializáció hiányát, és körülbelül 35% -uk elismerte, hogy ingadozó érzelmi állapotuk van és fáradtnak érzik magukat.

A romániai fiatalok 44% -a naponta több mint nyolc órát töltött online, és csak 10% -aki kevesebb, mint három órát töltött a neten. 33% -uk tanult, és sokan úgy döntöttek, hogy különféle filmeket vagy sorozatokat néznek online. Magasabb százalékos arányt azonosítottak az online tanfolyamokon részt vevők körében, több mint 40% -uk választott ilyen tevékenységet.

Négy fiatalból 1 döntött úgy, hogy idejét főként közösségi média platformokon tölti el, vagy online streaming csatornáktól fogyaszt tartalmat.

A teljes beszámoló ingyen letölthető a oldalról.

A VSFA egy országos program, amelynek célja a vállalkozói gondolkodás és cselekvés előmozdítása Romániában a fiatalok körében. Konferenciákat tartunk az országban (2013 óta eddig több mint 220 esemény), 10 helyi ifjúsági közösségünk működik, amelyek helyi projekteket hoznak létre és valósítanak meg, amelyek több, mint 27.000 fiatalt értek el.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy