Öt személy érintett a Bucsin-hágón történt közúti balesetben

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Öt személy, köztük két gyermek szenvedett autóbalesetet július 11-én, hétfőn reggel a Bucsin hágón, tájékoztat a Hargita megyei rendőrség.

Az ISU Hargita tájékoztatása szerint az egyik sérült beszorult az autó roncsai közé, ezért a műszaki mentők beavatkozására volt szükség.

A székelyudvarhelyi tűzoltók csapata sietett a helyszínre egy műszaki menőtautóval és egy SMIRD egységgel, valamint a megyei mentőszolgálat egy egysége, illetve a parajdi önkéntes tűzoltóság.

A rendőrség nyomozást folytat.

Frissítés:

2022 július 11-én 05 óra 15 perc körül a 112-es telefonszámon értesítették a Hargita megyei rendőröket, hogy közúti esemény történt.

Az első vizsgálatokból kiderült, hogy egy 34 éves Vaslui megyei férfi személygépkocsi vezetése közben a D.N.13 / B úton, Parajd felől Gyergyószentmiklós felé haladva elvesztette uralmát a kormány felett, és lesodródott az úttestről. Az esemény következtében az autóban utazó két nő megsérült, őket kórházba szállították. A sofőr nem volt alkohol befolyása alatt.

Gondatlanságból okozott testi sértés miatt eljárás indul.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy