Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Perheziții la persoane bănuite de trafic și consum de droguri

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Harghita, împreună cu procurorul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Harghita, efectuează cercetări cu privire la 5 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 31 de ani, din județul Harghita și un bărbat, de 25 de ani, din județul Covasna, despre care existau indicii că sunt implicați în trafic și consum ilicit de droguri de risc și mare risc.

Din cercetări rezultă că aceștia ar fi desfășurat activități de comercializare de cannabis și ecstasy, în județul Harghita.

„Pentru probarea întregii activități infracționale, la data de 10 martie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Harghita – B.C.C.O. Târgu Mureș, sprijiniți de polițiști din cadrul I.P.J. Harghita, S.C.C.O. Covasna și de jandarmi ai I.J.J. Harghita, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Harghita, au efectuat 8 percheziții domiciliare, 7 dintre acestea în județul Harghita și una în județul Covasna.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate diferite cantități de droguri de risc și mare risc, respectiv cannabis, comprimate ecstasy, 8 grindere cu urme de cannabis, 6 telefoane mobile, un mini-cântar electronic și 700 de lei, bani despre care există suspiciunea că provin din vânzări de droguri.

Față de cele 5 persoane, se efectuează cercetări, de către procurorul din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Harghita, pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc, pentru consum propriu, fără drept.”, a transmis Gheorghe Filip, purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita.

La data de 10 martie a.c., față de doi bărbați, de 30 și 31 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar, la data de 11 martie a.c., Tribunalul Harghita a admis propunerea procurorului și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 31 de ani. Față de cel de 30 de ani, procurorul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Harghita a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.