Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Dumitru Olariu maroshévízi polgármester célul tűzte ki, hogy találkozzon az egyes lakónegyedek polgáraival

Dumitru Olariu mérnök, Maroshévíz polgármestere tervbe vett egy személyes találkozást a városlakókkal, hogy megvitassák a település korszerűsítését, karbantartását és problémáit. A megbeszéléseket lakónegyedenként tervezik és a közeljövőben jelentik be.

 

Kedves maroshévízi lakosok

A helység javára történő változás csak a polgármesteri hivatal és a polgárok közötti egészséges együttműködés alapján érhető el. Bármely projektről, amely Maroshévízen zajlik, úgy gondolom, hogy a polgárokat tudatni kell, és meg kell vitatni az állampolgárokkal.

Találkozók sorozatát szeretném kezdeményezni Önökkel, a város polgáraival, hogy nyugodtan megvitassuk az egyes lakónegyedek karbantartását, korszerűsítését és problémáit, a város fejlődését és korszerűsítését, a maroshévízi turizmus fejlesztését, egyéb konkrét megbeszélnivalókat. Úgy gondolom, hogy a legmegfelelőbb módszer a város minden területére elmenni és találkozni a polgárokkal.

Ehhez javaslok egy beszélgetéssorozatot, amelyet lakónegyedenként ütemeznek be, és amelyet a következő időszakban jelentek be.

Minden polgár jelenléte számít! Együtt tudjuk fejleszteni a várost!

Jó egészséget mindenkinek! Hamarosan találkozunk!

Dumitru Olariu mérnök,

Polgármester
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.