Pünkösdi búcsú- 2016 Közérdekű tudnivalók

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Pénteken, 2016 május 13– án, 6:00- 20:00 óra között tilos a járművek parkolása és a megállás a Szék, a Kájoni János és a Nagymező utcákban.

2016 május 13 este nyolc óra és 2016 május 15 reggel hat óra között részleges forgalomkorlátozás lesz érvényben a Szék, a Kájoni János és a Nagymező utcákban, a közlekedés a következőknek lesz megengedve:

  • Csíkszereda polgármestere által kibocsátott árusítási engedéllyel rendelkező kereskedők
  • a következő utcák állandó lakosai: Apor Péter, Csobot, Ferencesek, Kájoni János, Malom, Lovarda,Nyírfa, Bánya, Somlyó pataka, Köves, Barátság, Somlyó, Szentkirály, Sarkadi Elek, Szék, Szék II., Széked, Székely Mózes, Fodorkert, Fésülő, Kas, Tas, Huba, Töhötöm Előd, Kond, Ond, Álmos vezér, Agyagfalva, Barancs, Barátok Kertje, Nagymező, Kissomlyó, Pünkösd, Tarló, Kalász
  • engedéllyel rendelkező személyek
  • a közszállítást végző SC Csíki Trans autóbuszai

Szombaton, 2016 május 14- én, 6:00- 24:00 óra között tilos az autós forgalom a következő utcákban: Nagyrét (a Lukoil benzinkúttól a Márton Áron utcáig), Taploca és Márton Áron (a Román Fejlesztési Banktól- BRD- a Szék utcáig), Szék, Kájoni János (2- 22 házszám között), A Csíkpálfalva felé vezető út (a Nagymező utcáig) és a Nagymező utcában.

2016 május 14, 6:00 óra és 2016 május 15, 16:00 óra között forgalomkorlátozásra lehet számítani a Nagymező utcában, a forgalom a következő intézmények járműveinek lesz nyitva: „Oltul” Sürgősségi Esetek Felügyelősége; Rendőrség; Csendőrség; Mentőszolgálat; Vöröskereszt; Hegyimentő Szolgálat; Mozgássérültek Egyesülete; Eco- Csík Hulladékgazdálkodó Kft és Euro Ecologic Kft.

A Szék utcai forgalmi tilalom 2016 május 15 16:00 óráig érvényes.

Kereskedelmi és egyéb tevékenységek:

2016 május 13, 8:00 óra és május 15, 24:00 óra között tilos bármiféle kereskedelmi tevékenység folytatása közterületen (járdán, úttesten)

A Szék és Kájoni János utcákban a kereskedők a kapualjakban kínálhatják portékáikat, anélkül, hogy a kapu vagy a kerítés vonalát átlépnék.

 Az erre a célra kijelölt helyeken árulni szándékozók Csíkszereda polgármesterétől előzőleg kiállított árusítási engedély alapján végezhetik tevékenységüket. Az engedély ára 100 lej.

Az engedély beszerzéséhez a következő iratok szükségesek:

  • Jogi személyek esetében a cég bejegyzési iratai
  • A kérelmező személy személyazonossági bizonyítványa
  • Élelmiszer termékek esetén a Hargita Megyei Járványügyi Igazgatóság bizonylata, valamint az Állategészségügyi Igazgatóság bizonylata

Bővebb információkért hívják a 0266-315 120/117 telefonszámot (kereskedelmi iroda)

Megértésüket köszönjük!

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala, 2016 május 11.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy