Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Stagnál a zetelaki járdák javítása

 

A zetelaki járdák korábbi építési munkáinak korrekciójára irányuló nyilvános pályázatra egyetlen vállalat sem nyújtott be pályázatot. Egy harmadik kiírásra is szükség volt. Ajánlatokat április 18-ig lehet benyújtani.

Ahogy azt már említettük, a megyei tanácsnak szerződést kellett bontania a korábbi céggel, mivel az nem tartotta be a szerződésben meghatározott határidőket és az elvégzett munka minősége sem volt megfelelő.

Két külön közbeszerzési kiírás történt tavaly. Az elmúlt év decemberében sikerült megkötni a szerződést egy új céggel a munkálatok befejezésére, melynek értelmében a vállalat betonburkolatot készít a sáncok befedésére. Ezekre a munkálatokra is csak a harmadik kiírásra jelentkezett kivitelező. A jelenlegi kiírás nyertesének ki kell javítani a bákói cég által végzett rossz minőségű munkát.

Borboly Csaba, Hargita megye tanácsának elnöke szerint jól jönne, ha egy helyi vállalkozó vállalná a munkát. A megyeelnök bizakodó a munkálattal kapcsolatban, bár szerinte a kormány rossz gazdaságpolitikája ellehetetleníti a cégeket és a beruházások nem haladnak előre, a közbeszerzés gördítette akadályok miatt.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük