Rendőrök ébresztettek egy etédi férfit. Mit találtak a törvény emberei a házkutatás során

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

2022 augusztus 24-én reggel egy etédi férfi szó szerint a rendőrökre ébredt. A törvény emberei két házkutatási parancsot teljesítettek, két helyszínen.

A rendőrök egy láthatatlan márkájú és sorozatszámú pisztolyt, valamint 9 golyót találtak, amit a szóban forgó személy törvénytelenül birtokolt.

„A férfi tettét bűncselekménynek minősítették a Hargita megyei rendőrök, akik ezzel kapcsolatban büntetőeljárást indítottak ellene.

Így a fegyver- és lőszerre vonatkozó szabályok be nem tartása, valamint a fegyver jogosulatlan használata miatt az állampolgár még találkozik a rendőrökkel a nyomozás teljes időtartama alatt, amelyre az ügyész koordinálásával kerül sor.

Annak érdekében, hogy az akciónak meglegyen az eredménye, a Különleges Bevetési Szolgálat, a Bűnügyi Nyomozószolgálat rendőrei is részt vettek benne” – közölte a Hargita megyei rendőrség.

A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei azt javasolják minden fegyvert birtokolni vágyónak, hogy tájékozódjon az ezzel kapcsolatos jogszabályi rendelkezésekről, és tegye meg a szükséges lépéseket, hogy később nyugodtan aludhasson.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy