Polițiștii „i-au dat deșteptarea” unui bărbat din Atid. Ce au găsit oamenii legii în urma unor percheziții (FOTO)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În cursul dimineții de 24 august 2022, un bărbat din localitatea Atid  „s-a trezit cu poliția la poartă”, la propriu. Oamenii legii au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, la tot atâtea imobile.

Polițiștii au găsit o armă de tir cu glonț, fără marcă și serie vizibile, și 9 cartușe cu glonț, deținute în mod ilegal.

„Fapta bărbatului a fost încadrată ca infracțiune de polițiștii harghiteni, din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care i-au întocmit dosar penal, în acest sens.
Astfel, pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și pentru uzul de armă fără drept, cetățeanul se va mai întâlni cu polițiștii, pe toată perioada cercetărilor, care se desfășoară sub coordonarea procurorului de caz.
Pentru ca acțiunea să aibă rezultate au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, Investigații Criminale și criminaliști.”, a transmis IPJ Harghita.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita recomandă tuturor persoanelor, care doresc să dețină arme, să se informeze în prealabil de prevederile legale, în acest sens, și să facă demersurile necesare pentru a fi în legalitate astfel încât să aibă un somn liniștit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy