Részletek a székelyudvarhelyi vegyianyag raktárban keletkezett tűzről

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Múlt este a székelyudvarhelyi tűzoltókat egy vegyianyag raktárban keletkezett tűzesethez riasztották, a székelyudvarhelyi Nicolae Bălcescu utcában.

A tűzoltók megérkezésekor tűz volt a raktár belsejében 50 négyzetméternyi területen, miután egy nátrium- hidroszulfit tartály kigyulladt.

A tűzoltók egységesen közreműködtek a fémtartály hűtésében, a környék védelmében és az égés megszakításában. A lángok felszámolására haladéktalanul beavatkoztak 650 liter habképző szerrel és a tüzet még a kiterjedés előtt eloltották.

Kb. 800 kg a gyártási folyamatban használt nátrium- hidroszulfit égett el; megrongálódott: a rögzítőrendszer, a hozzá tartozó villamos berendezés, a hajtódaru és a fémtartály. Személyi sérülés nem történt.

A tűzoltók továbbá azt javasolják a polgároknak, hogy óvatosan járjanak el, és kövessék a szabályokat és a megelőző intézkedéseket, hogy megvédjék saját és szeretteik életét.

Információs és közönségszolgálati osztály

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy