Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Sâmbătă are loc târgul produselor tradiționale locale la Miercurea-Ciuc

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

În fiecare a treia sâmbătă din lună, Consiliul Județean Harghita, împreună cu instituția subordonată – Camera Agricolă a Județului Harghita, organizează târgul produselor tradiționale locale, în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea-Ciuc. Celor interesați de achiziționarea produselor tradiționale li se oferă posibilitatea de a se aproviziona sâmbătă, 16 ianuarie, între orele 8,00 și 14,00.

Printre produsele care pot fi achiziționate la târgul din luna ianuarie găsiți: produse din carne (slănină, cârnați, șuncă de casă), produse lactate (caș de oaie, vacă, bivoliță, capră și brânzeturi), pâine de casă, produse de panificație, prăjituri de casă, ouă, gemuri, siropuri, sucuri de fructe, miere de albine, zarzavaturi, respectiv produse artizanale.

Miercurea-Ciuc, 14 ianuarie 2016
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.