Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A csíkszeredai fogdába kísérték a rendbontókat

Illusztráció

 

2020 szeptember 7-én, specifikus nyomozási és kutatási tevékenység eredményeként, a csíkszeredai rendőrség tisztázta egy bántalmazás és csendháborítás bekövetkeztének körülményeit.

Folyó év augusztus 28/29 éjszakáján 2:16- kor a csíkszeredai rendőrséget arról értesítették a 112-es egységes segélyhívó számon, hogy a város egyik bárja előtt verekedés van.

A helyszíni ellenőrzést követően a rendőrök megállapították, hogy négy, 19-25 év közötti helyi lakost ismeretlen tettesek fizikailag bántalmaztak egy spontán konfliktus kapcsán.

A rendőrség specifikus vizsgálati és nyomozási tevékenységet folytatott az eset okainak és körülményeinek megállapítása érdekében, és folyó év szeptember 7-én azonosították a gyanúsított elkövetőket: egy 21 éves csíkmadarasi, egy 23 éves csíkszeredai és egy 36 éves csíkszenttamási férfi személyében.

A fenti személyeket 24 órára őrizetbe vették ütlegelés és közrendzavarás miatt, szeptember 8-án a bíróság elé viszik őket az előzetes letartóztatásukat kérve.

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük