Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Scandalagii introduşi în Arest de poliţişti, la Miercurea-Ciuc

Foto cu caracter ilustrativ

 

La data de 07 septembrie 2020, ca rezultat al unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate în ultima perioadă la nivelul Poliţiei Municipiului Miercurea Ciuc, au fost clarificate anumite aspecte operative, referitoare la un caz de agresiune şi tulburare a ordinii şi liniştii publice.

În fapt, în noaptea de 28/29 august a.c., la ora 02:16, Poliția Municipiului Miercurea-Ciuc a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în faţa unui bar de pe raza localităţii, a avut loc un scandal.

La faţa locului, în urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că 4 localnici, cu vârsta cuprinsă între 19 şi 25 de ani, au fost agresați fizic de un grup de persoane necunoscute, în urma unui conflict spontan.

În continuare, poliţiştii au desfăşurat activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor comiterii faptei, iar la data de 07 septembrie a.c. au fost identificaţi trei bănuiţi de comiterea faptei, aceştia fiind un tânăr de 21 de ani din comuna Mădăraş, unul de 23 de ani din municipiul Miercurea-Ciuc şi un bărbat de 36 de ani, din comuna Tomeşti.

Faţă de cei în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pe 24 de ore, pentru săvârşirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar la data de 08 septembrie 2020 aceştia vor fi prezentați Instanței, cu propunerea luării unor măsuri preventive.

  • IPJ Harghita
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *