Sebastian Buzilă jelölteti magát Maroshévíz polgármesteri tisztségére – elképzelései egy virágzóbb városról

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Sebastian Buzilă, a PNL Hargita elnöke és a maroshévízi helyi tanács tagja hivatalosan is bejelentette, hogy indul a Maros felső folyása menti település polgármesteri tisztségéért. Nem volt könnyű a döntés, hogy elindul a választási versenyben, hiszen siker esetén meg kell válnia az általa 20 évvel ezelőtt alapított cégtől.

Sebastian Buzilă elmondta, azt szeretné, ha Maroshévíz tisztább, jobban karbantartott és csendesebb város lenne. A városra vonatkozó céljai között szerepel a befektetők segítése a jól fizető munkahelyek létrehozásában, a modern infrastruktúra fejlesztése a város minden területén, a gazdag kulturális és sportélet támogatása, a minőségi egészségügyi ellátás és oktatás biztosítása.

Kedves maroshévíziek,

Naponta megkérdezik tőlem, hogy indulok-e Maroshévíz polgármesteri tisztségéért.

A válaszom igen, indulok!

Hogy miért?

Mert Maroshévíz többet érdemel.

Mert azt akarom, hogy Maroshévíz, a város, amelyben élünk, tisztább, rendezettebb és csendesebb hely legyen.

Azt akarom, hogy Maroshévíz mágnesként vonzza az embereket az egész környékről.

Azt akarom, hogy a maroshévíziek jól fizetett munkahelyek, 21. századi infrastruktúra a város minden részében, gazdag kulturális és sportélet, minőségi iskolák és kórházi szolgáltatások előnyeit élvezzék.

Nem azért döntöttem úgy, hogy indulok Maroshévíz polgármesteri tisztségéért, mert kerestem ezt a kihívást, hanem mert Önök, maroshévíziek, akik fejlődést akarnak, sürgetnek.

Nem volt könnyű döntés. Ha megkapom az Önök szavazatát, hátra kell hagynom azt a céget, amelyet 20 évvel ezelőtt a semmiből indítottam.

Helyi tanácsosként én kezdeményeztem a legtöbb határozattervezetet. Láttuk, hogy mit lehet tenni, de ahhoz, hogy a mindannyiunk által kívánt változást elérjük, előre kell lépnünk, bátorságra van szükségünk, hogy átvegyük a gyeplőt, és egy jobb jövő felé vezessük a várost.

Nem fogok üres ígéreteket tenni. Nem fogok illúziókat árulni, csak azért, hogy szavazatokat nyerjek. Az én elképzelésem reális, konkrét lépésekkel és fenntartható intézkedésekkel, amelyekkel Maroshévíz átalakulhat.

Ez nem megy egyik napról a másikra. Ez egy hosszú távú folyamat lesz.

De itt az ideje egy olyan kormányzatnak, amely Önökért és Önökkel együtt dolgozik. Azért vagyok itt, hogy meghallgassam, megértsem és cselekedjem, hogy Maroshévíz olyan várossá váljon, amilyent mindannyian szeretnénk.

Arra kérem Önöket, hogy csatlakozzanak hozzám ebben a kihívásban! Együtt jobb várossá tehetjük Maroshévízt mindenki számára!

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy