Sebastian Buzilă PNL candidează pentru funcția de primar al municipiului Toplița – viziunea sa pentru un oraș mai prosper

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Sebastian Buzilă, președintele PNL Harghita și membru al Consiliului Local Toplița, și-a anunțat oficial candidatura pentru funcția de primar al municipiului de pe Mureșul Superior. Decizia sa de a intra în competiția electorală nu a fost una ușoară, având în vedere că, în cazul unui succes, va trebui să se desprindă de firma pe care a fondat-o acum 20 de ani.

Sebastian Buzilă a precizat că își dorește ca Toplița să devină un oraș mai curat, mai bine întreținut și mai liniștit. Printre obiectivele sale pentru oraș se numără sprijinirea investitorilor pentru crearea locurilor de muncă bine plătite, dezvoltarea unei infrastructuri moderne în toate zonele orașului, promovarea unei vieți culturale și sportive bogate, asigurarea de servicii medicale și învățământ de calitate.

Dragi toplițeni,

Sunt întrebat zilnic dacă voi candida pentru funcția de primar al municipiului Toplița.

Răspunsul meu este da, candidez!

De ce?

Pentru că Toplița merită mai mult.

Pentru că îmi doresc ca Toplița, orașul în care trăim, să fie un loc mai curat, mai îngrijit și mai liniștit.

Vreau ca Toplița să devină un magnet pentru locuitorii din întreaga zonă.

Doresc ca toplițenii să beneficieze de locuri de muncă bine plătite, de o infrastructură de secolul 21 în toate zonele orașului, de o viață culturală și sportivă bogată, de școli și spital cu servicii de calitate.

Am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Toplița nu pentru că am căutat această provocare, ci pentru că am fost îndemnat de voi, toplițenii, cei care vă doriți progres.

Nu a fost o decizie ușoară. Dacă obțin votul dumneavoastră va trebui să las în urmă firma pe care am pornit-o de la zero în urmă cu 20 de ani.

În calitate de consilier local am inițiat cele mai multe proiecte de hotărâri. Am văzut ce se poate face, dar pentru a aduce schimbarea pe care o vrem cu toții, trebuie să mergem mai departe, să avem curajul de a prelua frâiele și de a conduce orașul spre un viitor mai bun.

Nu voi face promisiuni goale. Nu voi vinde iluzii doar pentru a câștiga voturi. Viziunea mea este una realistă, cu pași concreți și măsuri sustenabile pentru a transforma Toplița.

Asta nu se face peste noapte. Va fi un proces de durată.

Dar este momentul pentru o administrație care să lucreze pentru voi și alături de voi. Sunt aici să ascult, să înțeleg și să acționez pentru ca Toplița să devină orașul pe care ni-l dorim cu toții.

Vă invit să fiți alături de mine în această provocare! Împreună putem face din Toplița un oraș mai bun pentru toți!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy