Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ingyenes kataszteri szolgáltatások két Hargita megyei településen

 

Két Hargita megyei község szerepel az Országos Kataszteri és Ingatlanhirdetési Ügynökség (ANCPI) által kezdeményezett, az ingatlanok integrált kataszteri és földhivatali nyilvántartási rendszerben történő nyilvántartásba vételére szolgáló szolgáltatások megvásárlására irányuló pályázaton. Az általános kataszteri munkák ingyenesek a polgárok számára, és az Országos Kataszteri és Földkönyvi Program (PNCCF) keretében kerülnek végrehajtásra. A finanszírozás európai alapokból, a 2014–2020 közötti regionális operatív programon (ROP) keresztül történik.

illusztráció

A közbeszerzési eljárást tételben hajtják végre, minden község egy tételt képvisel.

Az eljárást többéves szerződés / tétel megkötésével fejezik be. A teljes becsült érték 461 428 197,34 lej (áfa nélkül).

A hirdetést az Európai Unió Hivatalos Lapjában (OJEU) is közzétették. Így minden olyan gazdasági szereplő az országban vagy külföldön, amely megfelel az ANCPI által kért követelményeknek, ajánlatot tehet erre az eljárásra. Az ajánlatok benyújtásának határideje 2021. szeptember 13.

“Az ingatlan -nyilvántartási rendszer lefedettségének növelése és bevonása a romániai vidéki területeken” című projektről további információk találhatók a következő oldalon: http://www.ancpi.ro/index.php/proiecte-3/por-2014-2020.

A két Hargita megyei területi közigazgatási egység, amelyek esetében megkezdődtek az odaítélési eljárások: Homoródszentmárton (13089 hektár) és Máréfalva (3235 hektár).
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.