Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház online prezentációt tart a Rák Elleni Küzdelem Világnapján

 

A Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház 2021. február 4-én, csütörtökön online prezentációt tart a Rák Elleni Küzdelem Világnapja alkalmából.

“A megelőzés az egészségügyi rendszer és az egészségünk egyik alappillére, és kórházunkban erre összpontosítunk. A Világnapok alkalmával előadásokat, beszélgetéseket szervezünk. Nagy az érdeklődés ezek iránt az események iránt, tavaly februárban több mint százan vettek részt orvosaink előadásain. Idén online térbe tevődik át a rendezvény, és biztos vagyok abban, hogy a szakorvos által bemutatott hasznos információk sok emberhez eljutnak ily módon is ”– mondta ez alkalomból Dr. Konrád Judit, a kórház vezetője.

2021 február 4-én 12 órakor a kórház Facebook- oldalán (Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház) az online előadás címe: Fókuszban a megelőzés. Ennek során Dr. Péter Attila onkológus ismerteti a rák leggyakoribb típusait, és beszél a megelőzés lehetőségeiről.

Az esemény linkje: https://www.facebook.com/events/792551811334190
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.