Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Elégedett Ön a Hargita Megyei Tanács tevékenységével?- töltse ki a kérdőívet

Foto: Ziar Harghita

A világjárvány változásokat hozott az életünkben, olyan változásokat, amelyek mindenkit érintettek. Az intézmény kommunikációs csapata szerint Hargita Megye Tanácsa számos intézkedést hozott ezekkel kapcsolatban és a járvány káros hatásainak csökkentése érdekében a megye egészségügyi és gazdasági helyzetére vonatkozóan a megyében.

Most a Megyei Tanács szeretné megismerni, hogy ez az időszak miként befolyásolta a megye lakosainak mindennapi életét, illetve hogy a lakosok mennyire elégedettek a Hargita Megyei Tanács tevékenységével. Minden válasz fontos szerepet játszik az intézmény tevékenységében és fejlesztésében. Szánjon öt percet az alábbi kérdőív kitöltésére:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7BJBdXobuKxFkDJFBXoNjE2GhaLX-xr5f–rmMgy6mJSUUQ/viewform?fbclid=IwAR17RZVOPwP3kNGHh8LIlPb6rEva87qp4J1dABLhmx2POw1bNI5EKfnVnPw
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.