Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Kábítószer hatása alatt vezetett az újszékelyi fiatal

Illusztráció

Vigyázat! A drogfogyasztás ártalmas az egészségre és a szabadságra, a járművezetők esetében pedig veszélyezteti a testi épséget, sőt magát az életet!

Pszichoaktív szerek használatával gyanúsítható 22 éves férfit talált a rendőrség a forgalomban, aki a 13/C országúton közlekedett Újszékely község területén.

2021 január 5-én éjjel 1 óra 5 perc körül egy rendőrőrs járőrözött D.N. A 13 / C jelzésű úton és Újszékely községben megállított egy autót ellenőrzés céljából, amelyet egy 22 éves helyi lakos vezetett.

A dokumentumok ellenőrzése során a rendőrség észrevette, hogy a szóban forgó fiatalember kétes magatartást tanúsított, ami hallucinogén anyagok hatásának is tulajdonítható.

Így a sofőrt kábítószer-teszt eszközzel tesztelték, az eredmény pozitív volt, ezért került a székelyudvarhelyi Városi Kórházba, ahol biológiai mintákat vettek.

Az ügyben bűnügyi eljárás indul, alkohol vagy más szer hatása alatt történő vezetésért.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük