Terrorizmus ellenes biztonsági ellenőrzések Csíkszeredában a pápa látogatását megelőzően

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

A „Ferenc pápa látogatása- 2019” Interminiszteriális Biztonsági Bizottsága a napokban végzi az utolsó előkészületeket  a pápalátogatás során szükséges biztonsági intézkedések  végrehajtására.

Ezekre a tevékenységekre 2019 május 28-30 között kerül sor, azokban a városokban, ahol  Ferenc pápa hivatalos látogatást tesz (Bukarest, Csíkszereda, Iasi és Balázsfalva). Az előkészületek terrorizmus elleni biztonsági ellenőrzéseket (pirotechnikai, nukleáris, biológia, kémiai), speciális berepüléseket, a nemzetközi normáknak megfelelő szükséges intézkedéseket foglalnak magukba.

A „Ferenc pápa látogatása- 2019” Interminiszteriális Biztonsági Bizottsága a bukaresti, csíkszeredai, iasi-i és balázsfalvi akcióit úgy alakította ki, hogy megfeleljen a lakosok azon kívánságának, hogy megőrizzék a mindennapi élet szokott ritmusát, ugyanakkor erre a történelmi pillanatra érkezők szükségeire is tekintettel legyenek.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy