Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Controale de securitate antiteroriste la Miercurea Ciuc, înainte de sosirea Papei

Comitetul Interministerial pentru Securitate „Vizită Papa Francisc 2019” face în aceste zile ultimele pregătiri pentru implementarea măsurilor de securitate ce se impun pe durata vizitei Suveranului Pontif.

Astfel de activităţi sunt programate în perioada 28-30 mai 2019, în toate oraşele în care se vor desfăşura activităţile oficiale ale Papei Francisc (Bucureşti, Miercurea Ciuc, Iaşi şi Blaj). Pregătirile cuprind controale de securitate antiteroriste (pirotehnice, nucleare, biologice, chimice),precum şi zboruri speciale, măsuri necesare în conformitate cu normele internaţionale.

Comitetul Interministerial pentru Securitate „Vizită Papa Francisc 2019”a dimensionat astfel acţiunile ce vor avea loc în Bucureşti, Miercurea Ciuc, Iaşi şi Blaj pentru a veni în întâmpinarea dorinţei locuitorilor de a păstra ritmul normal al vieţii cotidiene, dar şi în sprijinul celor sosiţi special cu prilejul acestor momente istorice.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.