Tiltott tárgyak listája a pápalátogatáson

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A „Ferenc pápa látogatása 2019”minisztériumközi biztonsági bizottság megköszöni Bukarest, Csíkszereda, Iasi és Balázsfalva lakóinak a támogatását és megértését.Önök igazi partnerek és kedvezményezettjei a Szentatya látogatásának eme történelmi pillanatban. A pápa látogatási programjában szereplő négy városban zajló tevékenységet úgy szervezték meg, hogy figyelembe vettük a lakók igényét, hogy megőrizzék szokott életritmusukat, ugyanakkor azokat is támogassuk, akik kimondottan erre az alkalomra érkeznek ebbe a négy városba.

Ez alkalommal is arra kérjük önöket, hogy tartsák be a biztonsági előírásokat és a korlátozási intézkedéseket, amelyeket Őszentsége jelenléte és nyilvános tevékenysége megkövetel.

Az eseményeken való részvétel a biztonsági szűrőkön történő előzetes áthaladást követően lehetséges, ezért érkezzenek időben a torlódást elkerülendő, tartsák maguknál a személyazonossági igazolványukat, működjenek együtt az önkéntesekkel és a biztonsági személyzettel.

Kérjük vegyék figyelembe az összegyülekezés szervezésére és lefolyására vonatkozó jogi rendelkezéseket.

A törvény értelmében tilos bármilyen fegyver (beleértve a kiskést is, vagy egyéb éles tárgyat), robbanó vagy gyújtó anyag (petárda, fáklya, tűzijáték, nyomás alatt levő tartály), szeszesital, könnyfakasztó, irritáló vagy bénító anyag, egyéb tárgyak (botok, pálcák, üvegedények) valamint fény és hangkeltő tárgyak viselése, használata, amelyek zavarnák az esemény lefolyását és veszélyeztetnék a résztvevők biztonságát. A rendezvényeken való részvétel terjedelmes csomagok és házi kedvencek nélkül történik.

A hivatalos menetoszlop útvonalán tilos a drón használata.

 

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy