Új álláshirdető portál Hargita megyében

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Sokkal egyszerűbb a hozzáférés ehhez az új, www. locuridemuncaharghita. ro portálhoz, amely április 21-től vehető igénybe. Más megyékből is hozzáférnek a munkanélüliek az EURES foglalkoztatási hálózatot is beleértve. Tiberiu Panescu a Hargita Megyei Munkaerő-elhelyező Ügynökség igazgatója elmondta, hogy az üres állások eltitkolása 3000- 5000 lej közötti büntetéssel sújtható.

Gyakorlatilag a régi rendszer helyettesítése történt meg egy korszerűbbel. A munkáltatók jelszóval fognak rendelkezni és bármikor, még hétvégén is, közétehetik az üres munkahelyeket. Ha nem teszik meg, a törvény büntetést ír elő, de mi első fázisban figyelmeztetésben részesítenénk őket és tájékoztatjuk a munkáltatót mivel jár, ha nem teljesíti kötelezettségeit.

A „Felhasználó” a cég bejegyzési száma, míg jelszót az ügynökség bocsát ki írásban letett kérés alapján. A kérés letölthető az ügynökség honlapjáról.

Forrás: radiomures. ro

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy