Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A WhatsApp egy új funkciót jelent be, amely a privát beszélgetések védelmét szolgálja

 

A WhatsApp alkalmazás egy új funkciót jelent be, amely a privát beszélgetések védelmét szolgálja. Ez a Chat Lock, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az érzékeny beszélgetéseket olyan mappába helyezzék át, amelyhez csak jelszó vagy biometrikus adatok alapján lehet hozzáférni – írja a központi sajtó.

Ezzel a funkcióval, amely az elkövetkező hetekben fokozatosan elérhető lesz, a WhatsApp felhasználók még magasabb szintű biztonságot élvezhetnek a beszélgetések terén.

Az üzenetek egy speciális mappába helyezhetők át, és jelszó, ujjlenyomat vagy arcfelismerés alapján érhetők el. A kívánt beszélgetés privát mappába helyezéséhez meg kell érintenünk a címzett nevét, és ki kell választani a „Zárolás” (Lock) funkciót.

Ezenkívül a Chat Lock értesítései nem jelenítik meg a feladó nevét vagy az üzenet tartalmát. A WhatsApp alkalmazásban folytatott beszélgetések az egyik leghatékonyabb algoritmust használják az üzenetek védelmére.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.