În ATENŢIA locuitorilor municipiului TOPLIŢA

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În conformitate cu prevederile legii nr.265/2006 privind protecția mediului, PROPRIETARII ŞI DEŢINĂTORII DE TERENURI CU TITLU SAU FĂRĂ TITLU, situate în vecinătatea cursurilor de apă, a căilor de comunicație rutiere, feroviare, AU OBLIGAŢIA DE A MENŢINE SALUBRITATEA ACESTORA .

Prin prezenta rugăm proprietarii imobilelor (terenurilor) care se învecinează cu RÂUL MUREŞ, PÂRÂUL VALEA TOPLIŢEI, PÂRÂUL MĂGHERUŞ, PÂRÂUL CĂLIMĂNEL, PÂRÂUL ZĂPODE ŞI CU REŢEAUA STRADALĂ A MUNICIPIULUI TOPLIŢA să întreprindă toate măsurile necesare pentru IGIENIZAREA ACESTOR ZONE ȘI PĂSTRAREA CURĂȚENIEI ÎN PERMANENȚĂ.

Neexecutarea lucrărilor susmenționate atrage SANCŢIUNI în conformitate cu legea nr.265/2006 pentru aprobarea O.U.G. nr.195/2005 privind protecția mediului: art.96, alin.(1), pct.(10): de la 3.000 lei la 6.000 lei pentru persoane fizice și de la 25.000 lei la 50.000 lei în cazul persoanelor juridice.

Direcţia Amenajarea Teritoriului, Urbanism, Mediu, Administrarea Domeniului Public și Privat a Localității

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy