Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

În ATENŢIA locuitorilor municipiului TOPLIŢA

În conformitate cu prevederile legii nr.265/2006 privind protecția mediului, PROPRIETARII ŞI DEŢINĂTORII DE TERENURI CU TITLU SAU FĂRĂ TITLU, situate în vecinătatea cursurilor de apă, a căilor de comunicație rutiere, feroviare, AU OBLIGAŢIA DE A MENŢINE SALUBRITATEA ACESTORA .

Prin prezenta rugăm proprietarii imobilelor (terenurilor) care se învecinează cu RÂUL MUREŞ, PÂRÂUL VALEA TOPLIŢEI, PÂRÂUL MĂGHERUŞ, PÂRÂUL CĂLIMĂNEL, PÂRÂUL ZĂPODE ŞI CU REŢEAUA STRADALĂ A MUNICIPIULUI TOPLIŢA să întreprindă toate măsurile necesare pentru IGIENIZAREA ACESTOR ZONE ȘI PĂSTRAREA CURĂȚENIEI ÎN PERMANENȚĂ.

Neexecutarea lucrărilor susmenționate atrage SANCŢIUNI în conformitate cu legea nr.265/2006 pentru aprobarea O.U.G. nr.195/2005 privind protecția mediului: art.96, alin.(1), pct.(10): de la 3.000 lei la 6.000 lei pentru persoane fizice și de la 25.000 lei la 50.000 lei în cazul persoanelor juridice.

Direcţia Amenajarea Teritoriului, Urbanism, Mediu, Administrarea Domeniului Public și Privat a Localității
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.