Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jandarmii toplițeni, profesori pentru un viitor ofițer

Corelarea teoriei cu practica  – e ceea ce va avea de făcut în următoarea lună elevul-student Hălgean Gabriel- Andrei, din cadrul Facultății de Jandarmi – Academia de poliție „A.I. Cuza” București.

Aflat în anul II, viitorul ofițer se va familiariza cu misiuni specifice de pază şi protecţie instituţională, în această perioadă urmând a fi coordonat şi îndrumat de către un ofiţer cu experienţă în activitatea profesională, având să participe la toate activităţile derulate la nivelul Detașamentului 5 Jandarmi Toplița pe această linie de muncă.

Și luând în considerare faptul că a fost recrutat de către colegii din cadrul Serviciului Resurse Umane al Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita, ne dorim ca la finalizarea studiilor acesta să fie repartizat în unitatea noastră. Succes în activitate! – a spus colonelul Dan Iamandi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.