Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

ÎN ATENŢIA PERSOANELOR FIZICE DEŢINĂTOARE DE ARME LETALE/NELETALE SUPUSE AUTORIZĂRII

Foto: adevarul.ro

Având în vedere Decretul Președintelui României nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României și a Ordonanței Militare nr.2  din 21 martie 2020  privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, toți deținătorii legali de arme letale/neletale supuse autorizării sunt rugați să limiteze portul și folosirea armelor legal deținute și a respectării măsurilor de prevenire a infecției dispuse prin Ordonanța nr. 2/2020 Militară, iar din data de 25.03.2020 până la ridicarea stării de urgență, programul cu publicul se SUSPENDĂ – permisele de armă care expiră în perioada stării de urgență se pot prelungi într-un termen de 90 de zile de la data încetării stării de urgență.

Societățile comerciale  autorizate să desfășoare operațiuni cu arme, componente esențiale și muniții să-și limiteze activitatea de comercializare arme, componente și muniții, având obligația  asigurării condițiilor de securitate deplină ale sediilor/punctelor de lucru destinate păstrării armelor și munițiilor cu respectarea  condițiilor de securitate ale sediului/punctului de lucru conform Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor precum și cu privire la  respectarea măsurilor de prevenire a infecției dispuse de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență.

Societățile comerciale autorizate să dețină/folosească arme și muniții neletale supuse autorizării au obligația asigurării condițiilor de securitate deplină ale sediilor/punctelor de lucru destinate păstrării armelor și munițiilor cu respectarea  condițiilor de securitate ale sediului/punctului de lucru conform Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor precum și cu privire la  respectarea măsurilor de prevenire a infecției dispuse de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență.

 

 

Pentru relaţii suplimentare tel. 0266.205206
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *