În trafic: Adolescent fără permis, cu o motocicletă neînmatriculată și cu polițiștii pe urmele sale

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Adolescent urmărit şi prins de poliţişti, pe raza satului Ciucani, după ce, fără permis şi cu o motocicletă neînmatriculată, a încercat să fugă.

La data de 21.01.2019, în jurul orei 14:50, poliţiştii Postului de Poliţie Sânmartin, aflaţi în patrulare pe raza satului Ciucani, au observat o motocicletă care circula pe D.C. 130, fără să aibă montate plăcuţe cu numere de înmatriculare.

Poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire a vehiculului în cauză, însă acesta şi-a continuat deplasarea.

După o urmărire de câteva sute de metri, cel în cauză a fost oprit, moment în care poliţiştii au constatat că acesta este V.A. de 17 ani, din localitate, iar motocicleta nu este înmatriculată.

Pe numele tânărului au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunilor conducere fără permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy