Începe reabilitarea termică a încă trei blocuri de locuințe din Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Primăria Miercurea Ciuc a semnat contractul cu firmele locale Tectum Company SA, Aspiro SRL și Mechavill SRL pentru reabilitarea termică a încă trei blocuri de locuințe din oraș. În timpul lucrărilor, asistența tehnică va fi asigurată de Atu Professing SRL, tot o firmă locală.

sursa foto: Primăria municipiului Miercurea Ciuc

 

Primarul Korodi Attila a declarat că primăria se bucură că licitația pentru achiziția publică a fost câștigată de antreprenori locali, fiindcă acest lucru reprezintă o garanție că lucrările vor fi executate în timp util și cu atenția cuvenită. El a subliniat importanța ca în următoarele etape de achiziții publice să aplice cât mai multe firme locale.

Cu finanțare din partea Programului Operațional Regional al Uniunii Europene, lucrările de reabilitare termică vor continua la blocurile din strada Patinoarului nr. 12 A/B și nr. 14 A/B, respectiv Aleea Avântului nr. 5 A/B. Termenul de finalizare este de 6 luni de la data începerii lucrărilor.

Reabilitarea include izolarea pereților, a fundațiilor, a mansardelor, instalarea de paratrăsnete și înlocuirea becurilor în scări, precum și înlocuirea ferestrelor care nu sunt suficient de eficiente din punct de vedere energetic.

Valoarea totală a lucrărilor este de 6.161.595,88 lei.

  • informațiile furnizate de Biroul de presă al Primăriei municipiului Miercurea Ciuc 
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy