Újabb három tömbház hőszigetelése kezdődik Csíkszeredában

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Csíkszereda Városháza újabb három tömbház hőszigetelésének kivitelezési szerződését írta alá a Tectum Company Rt., az Aspiro Kft. és a Mechavill Kft. helyi vállalkozókkal. A munkálatok ideje alatt az építkezési felügyelő a szintén helyi Atu Professing Kft. lesz.

Fotó: Csíkszereda Polgármesteri Hivatal

Korodi Attila polgármester örömét fejezte ki, hogy a közbeszerzési eljárást helyi vállalkozók nyerték meg, ez garancia arra, hogy a munkát megfelelő időben és megfelelő ráfigyeléssel végzik el. Hangsúlyozta, fontosnak tartja, hogy a jövőbeli közbeszerzési kiírásokra is minél több helyi vállalkozó pályázzon.

A hőszigetelési munkálatok az Európai Unió Regionális Operatív Programjának finanszírozásával folytatódnak a Jégpálya utca 12 A/B és 14 A/B, valamint a Lendület sétány 5 A/B tömbházaknál.

A munkálatok kivitelezésének határideje a kezdési parancstól számított 6 hónap.  A felújítás tartalmazza a falak, az alagsorok, a padlástér hőszigetelését, villámhárítók felszerelését, továbbá a lépcsőházakban lévő izzók, illetve a nyílászárók cseréjét.

A munkálatok összértéke 6.161.595,88 lej.

 

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy