Intervenție inedită a polițiștilor și pompierilor harghiteni. Au salvat un câine căzut într-o gaură de canalizare

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Polițiștii harghiteni, din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, au răspuns prezent solicitării colegilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Oltul” Harghita, pentru scoaterea unui câine dintr-un canal, la data de 23 august 2022.


„Ajunși la locul cu pricina s-a constatat că este vorba de un câine, de talie mare care, din cauze și în împrejurări doar de el știute, a ajuns într-o gaură de canalizare.
Cele două echipe de salvatori, polițiști și pompieri, și-au unit forțele și au reușit să-l scoată din groapă, după care i-au identificat stăpânul.
L-au apelat telefonic, iar acesta a venit imediat și le-a declarat oamenilor legii că era îngrijorat de soarta câinelui său deoarece acesta fugise de acasă cu o seară înainte și de atunci nu mai știa nimic de el.
Privirea cățelului ajutat spunea mai mult decât o mie de cuvinte, transmițând, parcă, recunoștință salvatorilor săi.”, a informat IPJ Harghita

Bărbatul a plecat acasă alături de patrupedul său, nu înainte de a mulțumi salvatorilor care au făcut ca evenimentul să aibă un final fericit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy