Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

IPJ Harghita: Cetățenii sunt chemați să ne fie parteneri

Atenție, cele mai bune recomandări nu pot avea un efect pozitiv dacă nu sunt respectate!

Cetățenii sunt chemați să ne fie parteneri pentru buna desfășurare a circulației pietonale și auto, dar și pentru parcarea în condiții de siguranță și evitarea blocării în traficul rutier.

În acest sens, informațiile corecte și complete privind traseele de deplasare, locurile de parcare și restricțiile de circulație sunt nu numai deosebit de utile ci și imperios necesar de respectat, transmite IPJ Harghita.

Stimați cetățeni, după cum știm, Vizita Sanctității Sale Papa Francisc în România, ce se va desfășura în perioada 31 mai – 02 iunie 2019, include o întâlnire cu localnicii și pelerinii în municipiul Miercurea Ciuc, programată pentru data de 01 iunie, în zona Catedralei Franciscane de la Șumuleu.

Astfel, este de așteptat ca municipiul reședință al județului Harghita să cuprindă, atât în perioada premergătoare cât mai ales în prima zi de iunie, o aglomerare foarte mare de persoane, autoturisme, autocare, diferite autovehicule și alte mijloace de transport.

În acest context, răbdarea, disciplina și conduita preventivă sunt cei mai buni aliați pentru a ajunge în siguranță la destinație.

Înțelegem că unii dintre noi se vor grăbi să participe la întâlnirea cu Sfântul Părinte, alții să tranziteze zona, iar alții pur și simplu să ajungă acasă, la locul de muncă ori în alte locații, însă, în mod paradoxal, tocmai graba ne-ar putea întârzia.

Nerespectarea indicațiilor polițiștilor, ce vor dirija traficul rutier și pietonal, ar putea crea blocaje și întârzieri de minute bune, sau chiar de ore întregi.

Iată de ce, dorindu-vă un sfârșit de săptămână fără nervozitate și grăbire, cu liniște și mulțumire, aducem în sprijinul dumneavoastră

 

INFORMAȚII UTILE ȘI COMPLETE PRIVIND:

  • TRASEELE DE DEPLASARE SPRE ȘUMULEU CIUC
  • LOCURILE DE PARCARE DIN MIERCUREA CIUC
  • RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE (perioade și zone)

găsiți în fișierele atașate.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.