Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: 15 misiuni desfășurate în cursul zilei de ieri, 8 octombrie

În cursul zilei de ieri, 8 octombrie a.c., salvatorii harghiteni au gestionat 15 intervenții pentru acordarea de prim ajutor, astfel încât tot atâtea persoane aflate în dificultate au primit asistență medicală de urgență de la echipajele SMURD, în cazul a 13 diverse afecțiuni medicale și două traumatisme.

„În cursul ultimelor 24 de ore, a fost emisă o atenționare meteorologică COD GALBENde ploi însemnate cantitativ, valabilă până în această dimineață, la ora 03.00. În urma manifestării fenomenelor hidrometeorologice nu au fost înregistrate victime sau pagube însemnate. Totuși, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (ploi), au fost semnalate probleme în ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, în localitatea Satu Mare, unde au rămas nealimentate patru posturi de transformare, cu 536 de utilizatori, avariile fiind remediate în teren, de către echipele distribuitorului de energie electrică.”, a transmis ISU Harghita.

Pompierii salvatori harghiteni rămân la datorie și în acest sfârșit de săptămână,  pentru intervenția optimă la solicitările cetățenilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.