Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: Bilanțul misiunilor din ultimele 48 de ore

În ultimele două zile, 10 persoane aflate în dificultate au primit ajutorul echipajelor SMURD. Totodată, salvatorii au acționat pentru deblocarea unei uși de apartament, în municipiul Miercurea Ciuc.

Astfel, seara trecută, în jurul orei 19:20, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, dintre care unul de paramedici SMURD, au intervenit pentru deblocarea  ușii unui apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Revoluției din Decembrie, în municipiul Miercurea Ciuc. Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice, au pătruns în apartament, unde au găsit o persoană, de sex feminin, în vârstă de 84 de ani, cu probleme locomotorii, conștientă, aceasta fiind preluată de echipajul SMURD, în vederea evaluarii stării de sănătate.

În continuare, pompierii militari harghiteni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă de la nivelul județean şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play

  •  COMPARTIMENTUL INFORMARE  ŞI RELAŢII PUBLICE                                                                            Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.