ISU Harghita: Bilanțul zilei de ieri (03.07.2024)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Ieri, 3 iulie a.c.,pompierii militari harghiteni au gestionat cu promptitudine 12 situații de urgență înregistrate la nivelul județului nostru. În acest interval de timp, echipajele SMURD au răspuns la 8 solicitări, în urma cărora 8 persoane au fost asistate medical.

Concomitent cu misiunile de prim ajutor, eforturile colegilor noștri s-au concentrat și asupra protecției comunităților și bunurilor acestora, sens în care echipajele operative au intervenit în 4 astfel de situații, și anume: o misiune de deblocare ușă apartament, în municipiul Gheorgheni, o misiune de evacuare a apei din subsolul unei case, precum și două misiuni de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma unor accidente rutiere, produse pe raza localităților Remetea și Tămașu.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost transmise 2 mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, privind prezența animalelor periculoase (urși), în municipiul Toplița.

În continuare, pompierii militari harghiteni rămân mobilizați permanent, pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă şi acordarea asistenței medicale persoanelor aflate in dificultate.

Nu uitați! Mai multe informații despre cum să acționați în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire pentru situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy