ISU Hargita: A tegnapi nap mérlege (2024.07.03)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Tegnap, július 3-án a Hargita megyei katonai tűzoltók 12 veszélyhelyzetet kezeltek megyénkben. Ez idő alatt a SMURD személyzet 8 kérésre reagált, melynek következtében 8 személynek nyújtottak egészségügyi segítséget.

Az elsősegélynyújtó bevetésekkel egyidejűleg kollégáink erőfeszítései a közösségek és értékeik védelmére is összpontosultak, ennek jegyében az operatív csapatok 4 ilyen helyzetben avatkoztak be, nevezetesen: egy bevetés egy gyergyószentmiklósi lakás ajtajának felszabadítására, egy bevetés egy ház pincéjéből történő vízmentesítésre, valamint két bevetés a közúti baleseteket követő tűzmegelőzési és oltási intézkedések biztosítására Gyergyóremete és Székelyszenttamás településeken.

Ugyancsak az elmúlt 24 órában 2 RO-Alert figyelmeztetést küldtek medve jelenléte miatt Maroshévíz területén.

A Hargita megyei tűzoltók továbbra is készenlétben vannak a nap 24 órájában, a hét minden egyes napján a vészhelyzetek operatív kezelése érdekében, továbbá segítséget nyújtani a bajbajutott személyek részére.

Ne feledjék! A vészhelyzetben tanúsítandó viselkedésről információs a https://fiipregatit.ro platformon találhatók.

  • ISU Hargita, Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy