ISU Harghita: intervențiile pompierilor din ultimele 24 de ore (10 aprilie)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În ultimele 24 de ore, pompierii militari au acționat cu promptitudine pentru gestionarea optimă a celor 12 situații de urgență, înregistrate la nivel județean.

În acest interval, cele mai multe intervenții au fost desfășurate de către echipajele SMURD, care au asistat medical 8 persoane aflate în dificultate.

Concomitent cu misiunile de prim ajutor, salvatorii au acționat și pentru stingerea unei arderi necontrolate de vegetație uscată, în urma căreia a fost afectată o suprafață totală de aproximativ 10  ha de teren, în comuna Ciucsângerogiu, sat Armășeni, precum și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier, pe strada Sântimbru, din municipiul Odorheiu Secuiesc și o misiune de supraveghere la meciul de fotbal disputat între FKC Csikszereda – CS Mioveni, desfășurat pe stadionul din municipiul reședință de județ.

Siguranța dumneavoastră rămâne o prioritate pentru noi, astfel că și în perioada următoare pompierii salvatori harghiteni rămân la datorie pregătiți să intervină cu mijloacele tehnice din dotare, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

De asemenea, și aplicația mobilă DSU oferă informații extrem de utile despre prevenirea sau modul de reacție în cazul producerii unor situații de urgență. Aceasta poate fi descărcată, gratuit, din App Store sau Google Play.

                         COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE      

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy