ISU Hargita: a tűzoltók beavatkozásai az elmúlt 24 órában (április 10)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Az elmúlt 24 órában a katonai tűzoltók azonnal intézkedtek a megyei szinten rögzített 12 vészhelyzet kezelésében.

Ebben az időszakban a legtöbb beavatkozást a SMURD személyzete végezte, akik 8 rászorulónak nyújtottak orvosi segítséget.

Az elsősegélynyújtó bevetésekkel párhuzamosan a tűzoltók egy ellenőrizetlen száraz növényzeti tűz eloltásán is dolgoztak, amely összesen mintegy 10 hektárnyi területet érintett Csíkszentgyörgy községben, Csíkménaság faluban, valamint Székelyudvarhely Szentimre utcájában történt közúti balesetet követő tűzmegelőzési és tűzoltási intézkedések biztosítása, valamint a megyeszékhely stadionjában megrendezett FKC Csíkszereda – CS Mioveni labdarúgó-mérkőzésen végrehajtott megfigyelő bevetés.

Az Önök biztonsága továbbra is prioritás számunkra, ezért az elkövetkező időszakban a Hargita megyei tűzoltók továbbra is készen állnak arra, hogy a rendelkezésre álló technikai eszközökkel beavatkozzanak a vészhelyzetek operatív kezelésére és a rászorulóknak elsősegélynyújtásra.

Továbbá a DSU alkalmazás hasznos információkkal szolgál a vészhelyzetek megelőzéséről és kezeléséről. Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból vagy a Google Play-ből.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy