Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Locuitorii judeţului Harghita care se află la studii sau la muncă în străinătate, îndemnați să se autorecenzeze

Primarul Korodi Attila şi preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, au  făcut ieri, 9 mai, un apel către locuitorii judeţului care se află la studii sau la muncă în străinătate să se autorecenzeze online.

Până acum, am reuşit să ne adresăm angajaţilor, angajatorilor, comunităţilor bisericeşti, şcolilor, dar a mai rămas un grup ţintă. Pentru cei care se află la studii sau la muncă în străinătate, această săptămână poate fi un prilej ideal de a completa chestionarele de recensământ cu propriile date, consolidând astfel comunitatea noastră”, a declarat Korodi Attila.

Borboly Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean a adăugat: „Datele celor care locuiesc în străinătate au un impact major asupra programelor naţionale şi locale care promovează întoarcerea pe meleagurile natale.

Faza de autorecenzare se încheie la data de 15 mai. Cei care nu vor face  vor fi vizitați  acasă de un recenzor, în perioada 16 mai – 17 iulie, care va prelua datele prin interviuri faţă în faţă.

  • informații furnizate de Biroul de presă al Primăriei municipiului Miercurea CiucLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.