Mandate de percheziție domiciliară executate la Odorheiu Secuiesc (FOTO)

0

Articol disponibil în: Magyar Română


La data de 4 iulie a.c., specialiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Harghita, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară în municipiul Odorheiu Secuiesc.

Mandatele au fost emise de Judecătoria Odorheiu Secuiesc, în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea de „deținerea de către orice persoană, în afara antrepozitului fiscal, sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate, marcate necorespunzător sau cu marcaje false, peste limitele legale”.
În urma perchezițiilor, polițiștii au identificat și confiscat peste 19 kg de tutun utilizat pentru narghilea. De asemenea, un tânăr de 23 de ani, din Odorheiu Secuiesc, a fost adus la sediul poliției în baza unui mandat de aducere.

După audieri, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior escortat și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Covasna.
Această acțiune a beneficiat de sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Harghita și al Biroului de Analiză a Informațiilor Harghita.

  • foto și informații furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy