Házkutatások Székelyudvarhelyen

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Folyó év július 4-én a Hargita megyei Rendőrfőkapitányság Gazdasági Bűnüldözési Szolgálatának szakemberei a Székelyudvarhelyi Bírósághoz tartozó Ügyészség ügyészének koordinálásával három házkutatási parancsot hajtott végre Székelyudvarhelyen.

A parancsot a Székelyudvarhelyi Törvényszék adta ki egy olyan büntetőperben, amely „a jövedéki termékek adóraktáron kívüli, illetve Románia területén zárjegy nélküli, jelölés nélküli, nem megfelelő jelöléssel, ill. hamis jelöléssel, a törvényi határokon túli birtoklására” vonatkozik.

A házkutatásokat követően a rendőrök több mint 19 kg vízipipához használt dohányt azonosítottak és foglaltak le. Szintén elfogatóparancs alapján előállítottak a rendőrkapitányságon egy 23 éves székelyudvarhelyi férfit.

A meghallgatások után a fiatal férfit 24 órás őrizetbe vették, majd a Kovászna megyei rendőrfőkapitányság fogdájába kísérték.

Ezt az akciót a Hargitai megyei Különleges Akciószolgálat és a Hargita megyei Hírelemző Iroda támogatta.

  • fotó és információ: Hargita megyei rendőrség

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy