Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Miercurea Ciuc – „Alege Prioritățile Orașului Tău!”

Banca Mondială, în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România și cu sprijinul autorităților publice subnaționale, a identificat o serie de proiecte prioritare cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România.

Până pe 22 martie, cetățenii și actorii locali din România sunt invitați să ia parte la campania de consultare Alege Prioritățile Orașului Tău!” și să aleagă cele mai importante proiecte pentru orașul lor, completând acest scurt chestionar: kwiksurveys.com/s/e7k9afsk.

În această perioadă, vă invităm atât să completați chestionarul și să alegeți cele mai importante proiecte pentru Miercurea Ciuc, cât și să promovați campania în rândul cititorilor dumneavoastră. Vă mulțumim anticipat pentru implicare.

Alăturat puteți găsi căteva materiale care vă pot fi de folos pentru promovarea campaniei:

  • Harta cu proiecte prioritare pentru Zona Urbană Funcțională Miercurea Ciuc (TIF)
  • Logo-ul campaniei „Alege Prioritățile Orașului Tău” (TIF)
  • Text general de prezentare a campaniei (Word)
  • Pagina de FacebookFacebook.com/prioritatile.orasului.tau (inclusiv video care explică pașii pentru completarea chestionarului)
  • Texte scurte de promovare:
  1. „Banca Mondială, în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România și cu sprijinul autorităților publice subnaționale, a identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru Miercurea Ciuc. Cetățenii și actorii locali sunt invitați să se implice în ierarhizarea acestor proiecte prin accesarea acestui chestionar: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk, în cadrul campaniei de consultare publică„Alege Prioritățile Orașului Tău”. Obiectivul campaniei, desfășurată în partneriat cu Urbanize Hub, îl reprezintă identificarea celor mai importante proiecte metropolitane pentru comunitate.”
  2. „Cetățenii din Miercurea Ciuc sunt invitați să se implice în ierarhizarea unor proiecte de dezvoltare strategice pentru comunitatea noastră locală, prin accesarea acestui chestionar: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk. #EuPOT #AlegePrioritatileOrasuluiTau #ConsultarePublica”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.