Noi membri în conducerea Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș  devine tot mai puternic, iar acum, cu binecuvântarea P.S. Andrei, Episcopul Ortodox al Covasnei și Harghitei, ne bucurăm să anunțăm că îl vom avea alături pe domnul Daniel Corneanu care ne va ajuta cu întreaga activitate în județul Harghita.

Domnul Corneanu este membru al Adunării Eparhiale a Episcopiei Ortodoxe a Covasnei şi Harghitei, fiind distins în anul 2016 cu Crucea Episcopală, cea mai înaltă distincție din cadrul acestei structuri bisericești. Antreprenor de succes, preocupat și de agricultură și creșterea animalelor, domnul Daniel a devenit un reprezentant de vază al comunității din Sărmaș, în nordul județului Harghita.

Membru în Asociația „România Culturală” și membru de onoare al Vânătorilor de Munte, apărarea valorilor naționale și a spiritului românesc alături de credința ortodoxă îl îndreptățesc pe deplin sa facă parte din structura de conducere a Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș.

Continuăm cu încredere și nădejde munca pentru păstrarea și apărarea identității naționale în inima României, unde a fi un bun român nu reprezintă doar o calitate ci o datorie! Doamne ajută!

Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș,

Președinte Dragoș Burghelia

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy