Új tagok a Kovászna, Hargita és Maros Megyei Románok Polgári Fórumának vezetőségében

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Kovászna, Hargita és Maros megyei Románok Polgári Fóruma egyre erősödik, és most, Őeminenciája Andrei, Kovászna és Hargita Ortodox Püspökének áldásával örömmel jelentjük be, hogy velünk lesz Daniel Corneanu úr, aki minden Hargita megyei tevékenységünkben segíteni fog nekünk.

Corneanu úr a Kovászna és Hargita Ortodox Egyházmegye Egyházmegyei Közgyűlésének tagja, 2016-ban megkapta a püspöki keresztet, amely a legmagasabb kitüntetés ebben az egyházi struktúrában. A sikeres vállalkozó, aki mezőgazdasággal és állattenyésztéssel is foglalkozik, Daniel úr a Hargita megye északi részén fekvő Salamás közösségének egyik vezető képviselőjévé vált.

A „România Culturală” Egyesület és a Hegyi Vadászok tiszteletbeli tagjaként, a nemzeti értékek és a román szellemiség védelme, valamint ortodox hite teljes mértékben feljogosítja arra, hogy a Kovászna, Hargita és Maros Megyei Románok Polgári Fórumának vezető testületébe tartozzon.

Továbbra is bizakodva és reménykedve dolgozunk a nemzeti identitás megőrzéséért és védelméért Románia szívében, ahol jó románnak lenni nem csak tulajdonság, hanem kötelesség is! Isten minket úgy segéljen!

Kovászna, Hargita és Maros Megyei Románok Polgári Fóruma,

Dragoș Burghelia elnök

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy