Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O femeie de 58 ani, din Toplița, cercetată penal pentru furt

În data de 10.01.2023, ora 14:50, Poliția municipiului Toplița a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat de 70 ani, domiciliat în localitatea Stânceni, județul Mureș, cu privire la faptul că persoane neidentificate i-ar fi sustras suma de 400 lei.

„Din relatările părții vătămate, a rezultat că fapta a avut loc pe o stradă din municipiul Toplița. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat autorul faptei, în persoana unei femei, de 58 ani, din municipiul Toplița, cu privire la care au stabilit că în cursul zilei respective, ar fi sustras suma de 400 lei dintr-o borsetă pe care persoana vătămată o ținea la spate.”, a transmis IPJ Harghita.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Toplița.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.