Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

O localnică din Zetea, a anunțat poliția că i-a dispărut mașina din fața casei

Atenție, nu fiți „parteneri”, chiar și „involuntar”, la săvârşirea de fapte penale!

Autovehiculele neasigurate, mai ales având și cheile în contact, se constituie într-un fel de invitație de a fi furate!

Unele dintre cele mai elementare măsuri de siguranță, cum ar fi luarea cheilor din contact și încuierea autovehiculelor, ne-ar putea feri de cele mai neplăcute surprize, cum ar fi sustragerea de bunuri din autovehicule sau chiar a autovehiculelor!

La data de 08.03.2019, Postul de Poliție Zetea a fost sesizat de o localnică despre faptul că, în noaptea precedentă, autori necunoscuți i-au sustras autoturismul pe care îl avea parcat în fața locuinței.

În urma primelor verificări polițiștii au stabilit că autovehiculul în cauză fusese lăsat neasigurat și având cheile în contact, iar în urma scotocirilor efectuate în zonă acesta a fost găsit abandonat, tot pe raza comunei Zetea.

Ulterior, prin operativitatea și profesionalismul cercetărilor și investigațiilor desfășurate, polițiștii l-au identificat pe M.G. de 20 de ani, localnic, bănuit de comiterea faptei, despre care au fost obținute date și indicii că, în aceeași noapte, ar fi pătruns și într-o autoutilitară, de unde a sustras doar o borsetă în care erau trei cărți tehnice, întrucât aceasta nu avea cheile în contact.

Având în vedere că cel în cauză a mai comis o astfel de faptă în urmă cu aproximativ un an, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar la data de 09 martie 2019 a fost prezentat Instanței, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii și documentării întregii sale activități infracționale, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis şi punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

În acest context polițiștii atrag atenția, din nou, asupra faptului că unele dintre cele mai elementare măsuri de siguranță, cum ar fi luarea cheilor din contact și încuierea autovehiculelor, ne-ar putea feri de cele mai neplăcute surprize, cum ar fi sustragerea de bunuri din autovehiculelor sau chiar a autovehiculelor!

  • IPJ Harghita
opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *