Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Peste 1.000 de locuri disponibile la centrul de vaccinare de la Borsec

Potrivit informațiilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Harghita, sunt disponibile 1140 de locuri la centrul de vaccinare de la Borsec. În cazul în care doriți să vă vaccinați există posibilitatea de a vă înregistra!

 

În a doua etapă a campaniei de vaccinare, persoanele cu vârsta sub 55 de ani, care lucrează în sectoarele cheie de activitate  se pot înregistra pentru vaccinare cu vaccinul AstraZeeneca, în timp ce, pacienții cronici și persoanele cu vârsta peste 65 de ani se pot înregistra pentru vaccinare cu vaccinul Pfizer-BioNTech.

Vineri, 26 februarie, în județul Harghita au fost deschise trei noi centre de vaccinare la : Corund, Remetea și Borsec.

Locurile de la centrele de vaccinare de la Corund și Remetea s-au ocupat foarte repede, în timp ce, la centrul de vaccinare de la Borsec mai sunt disponibile peste 1000 de locuri.

Una dintre destinațiile pentru turismul de vaccinare este județul Harghita. Prin urmare, îi rugăm, pe cei care doresc să se vaccineze, să se programeze. Cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare este în plină desfășurare, așadar înscrierile pot fi efectuate prin intermediul platformei de vaccinare https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/ sau, dacă este necesar, pot cere ajutorul medicilor de familie ”, a subliniat,  Borboly Csaba, președintele Consiliul Județean Harghita.

Este important ca locurile de la centrul de vaccinare din Borsec să fie ocupate de locuitorii județului Harghita, pentru a evita propagarea turismului de vaccinare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.