Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Pompierii harghiteni au participat la 14 intevenții în ultimele 24 de ore

Foto: ISU Harghita

 

În ultimele 24 de ore, la nivel județean, pompierii militari harghiteni au gestionat 14 intervenții în diferite situații de urgență. Dintre acestea, majoritatea au constat în acordarea asistenței medicale de urgență, echipajele SMURD acționând pentru acordarea primului ajutor calificat unui număr de 13 persoane aflate în dificultate, în cazul a nouă diverse afecţiuni medicale și patru traumatisme, asistate de paramedicii SMURD.

Totodată, ieri, 16 iulie a.c., la ora 13:40, respectiv 23:51, au fost transmise două mesaje prin sistemul RO-ALERT, pentru asigurarea măsurilor specifice de autoprotecție şi avertizarea populației privind prezența unor urși, în stațiunea Băile Tușnad.

În această noapte, la ora 00:41, prin dispeceratul integrat ISU-SAJ Harghita, ISU Mureș a solicitat în sprijin intervenţia unor echipaje de pompieri harghiteni, în cazul unui accident rutier produs pe raza localității Lunca Bradului, sat Neagra, județul Mureș. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de intervenţie nr. 2 Toplița, cu o autospecială de intervenție, cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. La sosirea echipajelor de intervenţie la locul accidentului, un autoturism era în afara părții carosabile, intrat într-o casă, avariind peretele garajului și un alt autoturism aflat în garaj. Din nefericire, în urma impactului violent, conducătorul auto, în vârstă de 52 de ani, a decedat.

Pentru a vă bucura de un weekend în siguranță, aveți grijă de dvs. și de cei dragi respectând măsurile de protecție și apărare împotriva incendiilor și conducând prudent.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *